Neler yeni

HOŞ GELDİNİZ.. DONANIM DESTEK DRIVER ANAKART PROGRAM WINDOWS MacOS LINUX

Formumuzdan Yararlanmak İçin Lütfen Üye Olunuz..

İnternet Download Manager v6.41 Build 7 Türkçe

Smartsis Çevrimdışı

Smartsis

Donanım Destek
Yönetici
** Bilişim Uzmanı **
8 Haz 2024
8,520
4,325
3,424
1722171995229.png

İnternet download manager dosya indirme programıdır. Oldukça sade ve basit bir arayüzü vardır. Türkçe olmak üzere birçok dilde kullanabilirsiniz. Programın kısa adı IDM'dir. Program internet hızınızı sonuna kadar kullanır. Tarayıcı üzerinden yapılan indirmelere oranla çok daha iyi verim alırsınız. Bunun yanı sıra turbobit, uploaded ya da benzeri dosya paylaşım sitelerinde premium hesabınız bulunuyorsa bu program olmazsa olmazdır. Oldukça popüler bir programdır. Neden bu kadar popüler ? Detaylarını konu devamında bulabilirsiniz.

1722171961764.png

Tarayıcı Eklentileri
Günümüzde popüler olan Google Chrome, Mozilla Firefox, internet explorer, Microsoft Edge gibi tarayıcılar ile uyum içerisinde çalışır. İyi de bu benim ne işime yarar ?

En basit örnekleme ile sanıyorum hemen hemen hepimiz video sitelerinde gezip video izliyoruz. Peki izlediğiniz videoları kolaylıkla indirmek ister misiniz ? Bir örnek ile youtube üzerinde izlediğim bir video klibi indirmek istiyorum. Alt kısımda videonun sağ üstünde "Bu video dosyasını indir" butonuna tıklıyorum ve bana videoya göre seçenekler sunuyor. Dilediğimi seçip indirme işlemini başlatıyorum.

Sağ üstteki buton tarayıcı eklentisi ile çalışmaktadır. Programı kurduğunuz zaman otomatik olarak eklentide kurulmaktadır. Programı kurarken tarayıcıların kapalı olduğundan emin olun. Ek olarak bu buton bazı durumlarda çıkmayabilir. Program > Seçenekler > Genel Sekmesi > Alt kısımda tarayıcıları göreceksiniz. Oradaki çeltik işaretli olmalıdır.

Bazı sitelerde video koruması bulunur. O nedenle bazı sitelerden video indirme işlemi yapamazsınız. Yine unutulmaması gereken online video izleme sitelerine yüklenen videolarda kalite düşüşü olur. Youtube ya da benzeri tüm sitelerde bu geçerlidir.

Videonun yanı sıra mp3 dinleme sitelerinde de bu özellik işinize yarar. Video, ses dosyası vb. gibi medyalarda hemen sağ üstte bu simge çıkmaktadır. Tıklayarak indirme işlemlerini yapabilirsiniz.

Rar Şifresi : donanimdestek.com.tr

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6